beschikbaarheid en prijzen

Beschikbaarheid, basisprijs en boeking

Check hier of het vakantiehuis beschikbaar is op de door u gewenste vakantiedata en boek direct de periode die u wilt. In de boekingskalender staat de basisprijs aangegeven per periode. Kies uit één van de twee boekingskalenders en klik op de gewenste periode om te boeken en door te gaan naar het boekingsformulier. Met ‘+’ krijgt u meer maanden tegelijk te zien.

Een midweek vangt aan op maandag 15.00 uur en eindigt op vrijdag 11.00 uur. Een lang weekend vangt aan op vrijdag 15.00 uur en eindigt op maandag 11.00 uur. Een week vangt aan op vrijdag 15.00 uur en eindigt op maandag 11.00 uur.

De verhuurprijzen zijn inclusief verbruik van gas, water en elektriciteit en het gebruik van de parkfaciliteiten (onder andere het zwembad). Er is een gratis wifi internet verbinding beschikbaar. De reserveringskosten voor de boeking zijn inclusief en opgenomen in de basisprijs.

Op basis van wettelijk verplichte bijkomende kosten als toeristenbelasting en uw overige wensen ten aanzien van bijvoorbeeld het dekbed- of handdoekpakket kunnen de totale boekingskosten berekend worden. Voor een overzicht van de bijkomende kosten zie onderaan deze pagina.

Bij meerdere gewenste perioden dient u elke periode apart op te geven en kunt u dus ook apart aangeven of u een periodieke verversing van uw handdoekpakket en/of dekbedpakket wilt. Uw boeking is definitief gereserveerd als dit per mail door ons bevestigd is en de boeking zelf is definitief als het totaal verschuldigde bedrag van de boeking door ons ontvangen is. Zie over de voorwaarden van boeking en betaling verder de algemene voorwaarden.

Boekingskalender voor hele weken:

 

Boekingskalender voor midweken en lange weekends:

 

Bijkomende kosten

De verplichte bijkomende kosten zijn:
  • Toeristenbelasting € 2,25 p.p.p.n. (15 jaar en ouder), € 0,50 p.p.p.n. (tot en met 14 jaar)
  • Eindschoonmaak € 60,- per boeking. Met de eindschoonmaak bent ook u er van verzekerd in een schoongemaakt vakantiehuis aan te komen.
  • Administratieve kosten € 15,- per boeking.
  • Waarborgsom van € 100,-. Na verrekening van eventuele schade ontvangt u deze binnen 10 dagen retour.
 U kunt kiezen voor de volgende extra’s:
  • Dekbedpakket € 6,- per persoon per verblijf. Een fris en schoon dekbedpakket bestaande uit een dekbedovertrek, een kussensloop en een hoeslaken.
  • Opmaakservice € 3,- per persoon. Hiermee worden de bedden voor u opgemaakt.
  • Handdoekpakket € 3,- per persoon. Een fris en schoon handdoekpakket bestaande uit een grote handdoek, een kleine handdoek, een washand en een theedoek.

Wij raden u aan altijd een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten.