Kijkduin

Het vakantiehuis ligt in Kijkduinpark direct aan het strand, in Kijkduin ten zuiden van Den Haag. De typische duinvegetatie rondom het huis maakt dat je je direct in een andere wereld voelt. Laat hier het strandgevoel over je heen komen en vergeet de wereld. Strand en zee liggen naast de deur: ruimte te over voor wandelingen, lekker zonnen, een duik in zee of ‘gewoon’ de zon in de zee zien zakken vanuit een strandtent.

Kijkduin en zijn attracties:

Naast het Kijkduinpark ligt de golfbaan Ockenburgh. Voor meer informatie zie de site van Golfclub Ockenburgh.

golfbaan Ockenburgh
golfbaan Ockenburgh

De boulevard van Kijkduin met zijn vele restaurantjes en winkeltjes is met circa 15 minuten wandelen dichtbij. Winkelen kan 24 uur per dag in de overdekte promenade achter de boulevard (zie winkelen in de overdekte winkelpromenade in Kijkduin).

blvd Kijkduin  walk of love
boulevard Kijkduin: gezellig druk

Voor verliefde stellen is er de ‘walk of love’ om je partner op originele wijze je liefde te betuigen (meer info op walk of love).

 

Voor de kleintjes is hier een heuse sleepboot op de kant gelegd, is er een te beklimmen vuurtoren (meer info op speelboot en vuurtoren) en staat er een draaimolen.

boulevard Kijkduin: vuurtoren                     sleepboot om op te spelen
vuurtoren om in te klimmen                                  sleepboot om op te spelen

 

Tussen Kijkduinpark en de boulevard van Kijkduin ligt een leuk kunstwerk: het Hemels Gewelf van James Turrell. Voor meer info zie Hemels Gewelf.

Hemels Gewelf  Hemels Gewelf 's nachts

Hemels Gewelf overdag en ‘s nachts

 

Aan het Zuiderstrand, vlak bij de boulevard van Kijkduin is een echte jutterskeet te vinden. Voor meer info zie jutterskeet.

jutterskeet

jutterskeet van Ome Jan